Draagconsulten

Weet je niet goed hoe aan het dragen te beginnen?

Zit je in de knoop met een bepaalde knoop?

Zoek je een origineel kraamcadeau waar zowel mama, papa als baby nog jaren van kunnen genieten?

Dan is een draagconsult precies wat je zoekt.
Als gecertificeerd draagconsulent ga ik samen met jou aan de slag om te zorgen dat jouw specifieke vraag op het vlak van dragen beantwoord wordt. Iedere drager is anders, dus zoeken we samen uit wat de meest geschikte optie is, en oefenen we net zolang tot je het in de vingers hebt.

Consulten gaan door in Sijsele, in onze mooie praktijkruimte. Daar oefenen we eerst met een draagpop, een pop met de afmetingen en het gewicht van een pasgeboren kindje. Heb je de kneepjes vast, dan mag ook jouw kindje meteen in de draagdoek/draagzak.

Prijs van een consult: €30/eerste uur. Daarna €5/extra begonnen kwartier. Dus €40/1,5u, €50/2u, enz.
Duur van een consult: afhankelijk van drager/knoop/vraag van de klant (kan op voorhand bepaald worden of op het moment zelf).
Locatie: Kan. Bittremieuxlaan 69, 8340 Sijsele – of thuis op afspraak (verplaatsingskosten: €10 binnen een straal van 10km rond Sijsele).

Bij aankoop van een draagdoek bij Babydoeken komt gratis een consult van 30 minuten! Volg je een consult en beslis je naar aanleiding daarvan te kopen, dan wordt €10 in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Vrijblijvend contact opnemen kan telefonisch op 0497/830.530 of via ons contactformulier.

Jorinde Berben is gecertificeerd draagdoekconsulent en heeft een opleiding genoten bij het Instituut voor Hechting.

No comments yet.

Geef een reactie